Søk

Vi holder stengt i uke 28 og 29 grunnet ferieavvikling.

Våre pasienter kan ved behov for legetilsyn på dagtid kontakte Portalen legesenter på tlf.: 623 65000. Ved behov for legehjelp på kveldstid etter kl 16, kontaktes Legevakten på tlf: 625 31900.

Vi holder åpent i vinterferien 2021, men i påsken holder vi stengt. Portalen legesenter er vikarer for oss i påsken, og vi ber alle våre pasienter med problemstillinger som ikke kan vente til etter påske om å henvende seg til Portalen legesenter. Du kan også sende en e-konsultasjon til din lege dersom hastegrad ikke er prekær, noen av legene besvarer også disse i påsken.


Vaksinering mot Covid-19 iverksettes på Sentrum Legesenter i uke 1, og vil fortsette i tiden som kommer med anslagsvis en vaksinasjonsdag per uke. Dette er en langvarig prosess og vi anslår at vaksineringen vil pågå utover vårparten. Dette fordi vi foreløpig får et lite antall doser fra FHI.


Vi gjør oppmerksomme på at vaksinen ikke oppbevares på legesenteret, men leveres til oss samme dag som vaksinering finner sted.

Vi kaller inn til time for å sette vaksinen etter FHI sine retningslinjer. Timen gis med kort varsel grunnet ukjent antall doser fra FHI. Vi ber dere ta stilling til om dere ønsker vaksinen på forhånd. Her vil prioritert rekkefølge være basert på alder i første omgang. Når alle eldre er vaksinert, vil vi kalle inn pasienter i risikogruppene slik som FHI har bestemt. Klikk på linken for full oversikt over rekkefølgen: https://www.fhi.no/sv/vaksine/koronavaksinasjonsprogrammet/hvem-kan-fa-koronavaksine/ Selve vaksinen gis i to doser. Pfizer/Biontec sin vaksine gis med 21-28 dager mellom hver dose, du får time til begge doser av legesenteret. Vaksinen er gratis. Dersom du bruker blodfortynnende, skal du vente med å ta blodfortynnende til etter vaksinen er satt samme dag. Er du i tvil om dine medisiner, spør legen din og vi vil hjelpe deg. Bruker du sterke immunsuprimerende medisiner eller nylig har fått cellegift, skal du også varsle om dette og ta kontakt meg din lege. Å ta vaksine er ditt valg, men vi støtter FHIs råd om å ta vaksinen. Takker du nei, vil din dose gis en annen som ønsker vaksine som da rykker opp i køen. Her kan du lese mer om Coronavaksinasjonsprgrammet: https://www.fhi.no/sv/vaksine/koronavaksinasjonsprogrammet/