Koronaviruset

Hva du gjør om du mistenker at du kan være smittet med Koronavirus:

RING KORONATELEFONEN: 477 70 075

Åpen kl 09-21 på hverdager fra 12.03.

Alle nærkontakter av sikkert smittede med Koronavirus skal kontakte oss eller koronatelefonen og være i hjemmekarantene i 14 dager selv om de er uten symptomer. Med symptomer skal disse testes og hele husstanden er da i karantene.

Alle som har vært i områder med høy smitte, skal være i hjemmekarantene i 14 dager, uavhengig av om de har symptomer eller ikke.

Alle som har lufveissymptomer og som er testet og venter på prøvesvar, skal være isolert inntil prøvesvaret foreligger. Alle i husstanden skal også i karantene.

Fastlegen eller koronatelefonen avgjør om du skal testes eller ikke. Du har rett på sykemelding i perioden du sitter i karantene. Husk å spørre om muligheten for å ha hjemmekontor og jobbe hjemmefra. Vi vil også hjelpe deg som er smittet og er i karantene med spørsmål uten omkostninger ved opprettelse av E-konsultasjon på Helsenorge.no sine sider. Helsenorge.no og fhi.no har også til enhver tid oppdatert informasjon om Koronaviruset.

Les oppdatert informasjon om viruset hos FHI.

Siste innlegg

Se alle

Feriestengt uke 28-29

Vi holder stengt i uke 28 og 29 grunnet ferieavvikling. Våre pasienter kan ved behov for legetilsyn på dagtid kontakte Portalen legesenter på tlf.: 623 65000. Ved behov for legehjelp på kveldstid ette

Vinterferien og påsken 2021

Vi holder åpent i vinterferien 2021, men i påsken holder vi stengt. Portalen legesenter er vikarer for oss i påsken, og vi ber alle våre pasienter med problemstillinger som ikke kan vente til etter på